100×100 – Sebastiaan Cup

Op zaterdag 23 december wordt in De Veluwehal te Barneveld, ter nagedachtenis aan Sebastiaan Kuijper, een 100x 100 georganiseerd. Maar, niet de gebruikelijke 100x 100. In de visie van Sebastiaan gaat het om techniek, creativiteit, plezier en teamgeest!

Speciaal voor DWK-leden, oud-leden en vrienden en familie organiseren we deze 100x 100. Je geeft je hier individueel voor op, wij maken de teams. Zin om mee te doen? Check de spelregels en geef je hieronder via het formulier op.

De spelregels

  • Teams bestaan uit 20 zwemmers/zwemsters. Iedereen zwemt dus 5x 100 meter, dus ook de minder geoefende zwemmer kan uitstekend meedoen.
  • Over de eerste 20x 100m beoordeeld de jury de teamgeest, plezier en techniek, hierover wordt de Sebastiaan Cup dus bepaald.
  • Nadat je hebt gezwommen in de ene baan, schuif je door, zodat je in elke zwembaan een 100 meter hebt gedaan. Op die manier zwem je niet alleen maar met je baangenoten, maar ook met alle deelnemers.

Kosten

We stellen geen inschrijfgeld, maar vragen een vrijwillige bijdrage in de kosten. Hiervoor hangt op de dag zelf een QR-code in het bad, gekoppeld aan een betaalverzoek. Het saldo wat we overhouden doneren we natuurlijk aan de Maarten van der Weijden foundation.

Wanneer, waar en hoe laat?

Zaterdag 23 december. Inzwemmen kan vanaf 14.00u, we beginnen om 14.30u. Locatie is zwembad De Veluwehal, Nieuwe Markt 6 te Barneveld.

Opgeven

Fout: Contact formulier niet gevonden.