post

Familie Koekoek prolongeert titel Martin Kaptein familie estafette

Bij het jaarlijkse Crazy Chicken Festival is de Martin Kaptein familie estafette een vast en traditioneel onderdeel. Net als vorig jaar was de familie Koekoek, met Inge, Marieke en Ronis, het snelste team en met 53.81 als snelste tijd kregen zij de wisseltrofee weer uit handen van Ingrid Kaptein.

Het Crazy Chicken Festival moest vanwege werkzaamheden in de Veluwehal uitwijken naar de Heuvelrand in Voorthuizen. Onder tropische temperaturen werd er goed gezwommen en was de sfeer ook feestelijk en gezellig. Bijna 60 DWK’ers doken deze avond het water in. De totale uitslagen vind je op de livetiming.

Aansluitend op de zwemwedstrijden stond ook de Nieuwjaarsreceptie op het programma. Daarbij werden de waarderings- en prestatiebeker weer uitgereikt. Dit keer is, onder luid applaus, de waarderingsbeker uitgereikt aan Bea Potappel en Monique van ’t Land, voor het vele werk wat zij hebben verzet voor de nieuwe clubkleding. Dames, hartelijk dank, iedereen ziet er weer netjes uit!

Heren-1 mocht de prestatiebeker dit jaar in ontvangst nemen. Zij zijn vorig jaar kampioen geworden in de 3e klasse bond en dus ook gepromoveerd naar de 2e klasse waar momenteel goed in gespeeld wordt.

We danken iedereen voor zijn/haar inzet deze avond! Volgend jaar weer!