post

Swim to Fight Cancer

Slecht nieuws met actie vol Goede Energie
Bij Nicolaas van Everdingen, vader van Ronis, is helaas kort geleden kanker geconstateerd. Nicolaas is met regelmaat te zien bij wedstrijden waar hij schitterende foto’s maakt van onze zwemmers. Onlangs heeft hij een groot deel van de zwemploeg gesponsord met nieuwe badmutsen.

We willen Nicolaas ondersteunen in zijn strijd en daarom helpen we graag met het werven van donaties voor hun team dat op 8 september in Heusden gaat meedoen aan de 2km van de stichting Swim 2 Fight Cancer. Dat kan via deze pagina of via de QR-code op bovenstaande afbeelding. Dank je wel voor jouw bijdrage!

https://www.fightcancer.nl/fundraisers/PlushuisGoedeEnergie

Op 13 juli 2024 is het ook mogelijk om in De Eem bij Amersfoort 2 of 1 kilometer te zwemmen voor dit goede doel.

Elk uur krijgen 14 mensen in Nederland de diagnose kanker. Iedereen kent of heeft wel iemand (verloren) in zijn nabijheid met deze ziekte. Met het geld dat via Swim to fight Cancer bijeen wordt gebracht, wordt baanbrekend onderzoek gefinancierd. Het doel is om kanker binnen 1 generatie geen dodelijke maar chronische ziekte te laten zijn en de kwaliteit van leven tijdens de ziekte te verbeteren. Volgens de oncologen zijn we al ver maar we zijn er nog niet.

Heb je interesse om alleen of samen in een groep mee te doen aan dit evenement, neem dat contact op met Berend (secretaris@dewaterkip.nl) voor meer informatie. Zie de flyer hieronder voor meer info!