post

Aanpassing trainingsrooster 21 t/m 27 augustus

Beste sporters en/of ouders,

Vorige week hebben we van Optisport te horen gekregen dat er aan het instructiebad werkzaamheden worden uitgevoerd. Niet zo handig natuurlijk! Deze werkzaamheden duren echter langer dan verwacht, waardoor we samen met Optisport de afgelopen dagen hebben gekeken naar mogelijkheden om de trainingen én leszwemactiviteiten van Optisport en DWK zelf zo goed mogelijk door te kunnen laten gaan.

Dit heeft invloed op een aantal trainingsmomenten in de week van 21 t/m 27 augustus aanstaande in Barneveld / Veluwehal. Per doelgroep is het onderstaande van toepassing:

BasisgroepenIn Barneveld geen lessen Superspetters, trainingen Aquafun, Swimfun, Minipolo en Swimkick. Er wordt weer met de lessen en trainingen gestart vanaf maandag 28 augustus. In Voorthuizen wordt wel begonnen met Swimkick vanaf 22 augustus. De andere groepen in Voorthuizen vanaf 24 augustus.
WaterpoloDe waterpolo-jeugd traint deze week op maandag (o13 + o15, 18.30 – 19.30u) en woensdag (o9 + o13, 18.45 – 19.45u) in de Veluwehal. De senioren-teams trainen nog een week extra in het buitenbad. Op de vrijdagavond trainen zij vanaf 20.00u in de Veluwehal. Heren-3 kan op donderdagavond gewoon om 21.00u terecht.
ZwemmenDe minioren beginnen weer vanaf maandag 28 augustus met het trainingsprogramma. Mogelijk dat er op dinsdag 22 augustus een alternatieve training wordt aangeboden, info volgt via de trainers.

Junioren; de enige mutatie is de donderdagavond, deze is van 19.30 tot 21.00u. Voor de rest wordt het opstartrooster aangehouden.

Jeugd-Senioren; de dinsdagavond training vervalt, deze verplaatst naar maandag, 19.30 – 21.00u. De donderdagavond schuift ook naar 19.30 – 21.00u. De woensdag zoals in het opstartrooster vermeld.

Masters, Sport op Maat en Trimzwemmen; de trainingen op maandag/dinsdag/woensdag volgens het rooster. De vrijdagavond komt te vervallen.

Vanaf 28 augustus wordt het oorspronkelijke trainingsrooster hervat.

Heb je vragen over jouw trainingsmoment? Neem dan even contact op met Monique (basisgroepen), Mirjam (waterpolo) of Jeroen (zwemmen).

Deze informatie wordt ook rechtstreeks per e-mail aan alle leden gestuurd.