post

,,Bij elke duik denk ik aan jou”

Beste leden van DWK,

Gisteren kwam het verschrikkelijke bericht dat ons erelid, onze trainer, maar vooral ons clubmens Sebastiaan Kuijper is overleden.

Donderdagavond om 19:00 uur komen wij als vereniging samen in de Rietkroeg. Daar kan een bericht achtergelaten worden in het condoleanceregister, kunnen herinneringen worden opgehaald en emoties met elkaar worden gedeeld. De Rietkroeg is tot 21:30 uur geopend voor alle leden en oud-leden van DWK.

Hiernaast zal komend weekend bij de wedstrijden in de Veluwehal aandacht gegeven worden aan het overlijden van Sebastiaan. Er wordt een minuut stilte gehouden voorafgaand aan de wedstrijden, zowel bij wedstrijdzwemmen als bij waterpolo. Het condoleanceregister zal zaterdag ook in de Rietkroeg liggen.

DWK is een mooi mens armer, maar zijn nalatenschap zal blijven. Wat heeft hij een groot DWK- maar vooral zwem- en sporthart gehad. De passie spatte er altijd vanaf! We gaan hem missen…

Zoals op de rouwkaart en op de website van de Maarten van der Weijden Foundation wordt aangegeven, kan er een donatie worden gedaan aan de stichting. Dit kan via https://www.mvdwfoundation.nl/fundraisers/sebastiaankuijper.  In de Rietkroeg zal ook een collectebus staan voor een contante donatie. Sebastiaan zou dit zeer gewaardeerd hebben. Zo kan Sebastiaan ook na zijn overlijden nog een steentje bijdragen bij het inzamelen van geld voor kankeronderzoek.

Het bestuur van DWK