DWK vrienden van 50 & 100

Draag jij DWK een warm hart toe? Dan is er vanaf nu de mogelijkheid om de club te steunen! Of jij nu zelf lid bent van DWK of dat jouw buurman of oma een bijdrage wil leveren aan de club, iedereen kan een vriend van DWK worden.

Leden en niet-leden kunnen DWK steunen door een bedrag van 50 of 100 euro te doneren aan de club. Hiermee steun je de ontwikkeling van de club en draag je bij aan investeringen voor onze leden. Het biedt DWK de mogelijkheid om nieuwe materialen aan te schaffen, trainingsfaciliteiten te verbeteren en wedstrijden of evenementen te organiseren.

Tekst gaat verder onder de foto

In ruil voor jouw bijdrage kom je op het prachtige nieuwe vrienden-bord dat naast de trap richting onze eigen rietkraag hangt in de Veluwehal. Dit prachtige bord is mede mogelijk gemaakt door Rick Nolet en van den Brink metaalbewerking uit Barneveld, waarvoor we hen zeer dankbaar zijn.

Vrienden die 50 euro doneren komen een jaar lang met een naamkaartje op het bord, vrienden die 100,- euro doneren komen op een speciaal DWK-vrienden van 100-kipje op het bord. Afgelopen week zijn de eerste twee kipjes voor vrienden al aan het bord toegevoegd! Voorzitter Remco van der Veeke en bestuurslid Titus Mennen waren de eerste twee vrienden die de club steunen!

Wil jij ook de club steunen en op het vrienden bord komen? Neem dan contact op via Ruben@dewaterkip.nl en steun de club!