post

Kleding Arena

We zijn bijna zover!! Met man en macht is er hard gewerkt aan het produceren van onze kleding. Vervolgens is Rijnders Print aan de slag gegaan met alle kleding te bedrukken. Terwijl ik dit type wordt de laatste hand gelegd aan het drukken van het D.W.K. logo op de hoodies. Ongeveer 300 tasjes worden deze week gevuld aan de hand van de bestellijsten.

Deze week worden de NJK zwemmers al verblijd met de nieuwe kleding van Arena, zodat zij in vol ornaat op het podium kunnen staan. Vanaf 8 december zal ieder lid die kleding heeft besteld zijn of haar tasje uitgereikt krijgen.

Een extra pasronde

Speciaal voor DWK opent Rijnders Sport zijn deuren op woensdag 13 december vanaf 18.00 uur. Het team staat ter beschikking om te helpen bij het passen. Ben je de eerste ronde passen niet geweest, dan zien we je graag volgende week woensdag 13 december. Zie ook de mail voor de uitnodiging. We verwachten dat iedereen dan van de gelegenheid gebruik heeft gemaakt om de korte broek en shirt/polo te bestellen. Deze krijg je immers van de vereniging. Vanaf januari geldt dan ook de nieuwe kledingcode!

Uiteraard is het vanaf 14 december ook mogelijk om elke dag op normale openingstijden extra kleding of de tas te bestellen. Tot 24 december geldt: korting op de extra kleding of tas. Vanaf januari 2024 iedereen in de nieuwe kleding ‘Blauw broekje en Oranje shirt van Arena”!!