post

Kleding ARENA

Arena heeft laten weten dat de container met kleding aangekomen is in Nederland. Er waren veel problemen in Italië rondom de levering van materialen. Nu is het wachten tot Arena de container heeft uitgepakt en alles bij Rijnders Sport kan afleveren.

Iedereen van de kledingcommissie en Rijnders Sport staan in de starthouding om meteen aan de slag te gaan met bedrukken, uitzoeken en uitleveren van de kleding. Het is alleen nog even wachten. Een week, of twee weken of drie weken. Daar krijgen we helaas nog geen uitsluitsel over van Arena.

Uitleveren van de kleding

Zodra de kleding is bedrukt, gaat de kledingcommissie per lid per team, de kleding sorteren aan de hand van het A4-tje wat door een ieder in juli is ingeleverd en getekend. Daarna zal de kleding per team worden uitgedeeld.

Nieuwe kleding passen en bestellen

Een nieuwe pasbeurt of bestellen van nieuwe kleding kan pas echt als we de eerste bestelling hebben uitgedeeld en Rijders Sport alle kleding op voorraad heeft. Dan is het passen en bestellen en kan er ook gauw geleverd worden. Voor iedereen die nieuw is of in juli niet aanwezig was bij de passessie, zal dus nog even moeten wachten op de uitnoding.

Zwembroek of badpak DWK voor waterpoloërs

Alle waterpoloërs spelen hun wedstrijd in een DWK zwembroek of badpak. Mocht je er nog geen één hebben of ben je toe aan een nieuwe, mail dan naar kleding@dewaterkip.nl.

Badmutsen

De badmutsen zijn besteld. Ook hier zit vertraging op. Rood en wit zijn voor alle kinderen die vanuit SuperSpetters doorstromen of nieuw zijn bij Swimfun – Aquafun – minipolo. Blauw is voor de kinderen die gestart zijn bij Swimkick. Ook hier geldt, zodra ze binnen zijn, worden ze door de betrokken trainers uitgedeeld. Is je badmuts kapot, dan kun je nieuwe vragen aan je trainer. Kosten €7,50.