Kledingbeheer

Bij de start van het seizoen 2018-2019 is de clubkleding van DWK veranderd mede dankzij de samenwerking met Rijnders Sport.   Voor het aanschaffen van nieuwe clubkleding kan je terecht bij Rijnders Sport in Barneveld, www.rijnderssport.nl. In de winkel aan Jan van Schaffelaarstraat 56 te Barneveld kan de kleding besteld worden. Ook de oranje handdoeken (eventueel bedrukt met naam) en de DWK-badmutsen zijn bij Rijnders Sport te bestellen. De DWK-zwembroeken en badpakken (met en zonder rits) die voornamelijk door de waterpoloafdeling worden gebruikt, kunnen worden besteld via kleding@dewaterkip.nl. Informeer voor de actuele prijzen van de kleding bij Rijnders sport of bij kleding@dewaterkip.nl.

Doorverkopen kleding

Wanneer je uit je kleding gegroeid bent of wanneer je het niet meer gebruikt, kan je jouw kleding doorverkopen. De kleding die je wilt verkopen kan je aanmelden bij kleding@dewaterkip.nl. Zij gaan een kledingdatabase opzetten waarin staat wie welke kleding te koop aanbiedt en wie welke kleding zoekt. Dit geven zij aan beide partijen door. Uiteraard ben je vrij om ook zelf een opvolger voor jouw kleding te zoeken. Wanneer je jouw kleding verkocht hebt, geef dit dan wel even door zodat dit niet onnodig in de database blijft staan.

Dus ben je op zoek naar kleding en wil je niet direct alles nieuw aanschaffen, informeer dan eerst bij kleding@dewaterkip.nl . Je kunt ook, als je bent ingelogd, onderaan deze pagina een reactie plaatsen met jouw behoefte/aanbod.

Voorschriften

Voor wat betreft het kledingpakket geldt het volgende:

Afdeling wedstrijdzwemmen

Elke individuele zwemmer heeft een DWK-poloshirt, korte broek en een trainingspak in zijn of haar bezit. Deze worden gedragen in en om het bad bij zwemwedstrijden. Dit geldt vanaf het moment dat een zwemmer definitief doorstroomt naar de afdeling wedstrijdzwemmen.

De jongste groep wedstrijdzwemmers is de miniorenselectie. Voorlopend op de miniorenselectie bestaat er nog de groep Swimkick. Zij zwemmen soms een wedstrijd mee, maar zijn nog niet doorgestroomd naar de miniorenselectie. Op het moment dat de kinderen van Swimkick deelnemen aan een zwemwedstrijd, dan dragen zij een DWK-poloshirt en korte broek. Het aanschaffen van het trainingspak volgt nadat zij doorgestroomd zijn naar de miniorenselectie.

Afdeling waterpolo

Elke individuele waterpoloër heeft een T-shirt en korte broek in zijn of haar bezit. Deze worden gedragen in en om het bad bij waterpolowedstrijden. Dit geldt vanaf het moment dat een waterpoloër definitief doorstroomt naar de afdeling waterpolo. De jongste groep waterpoloërs is het team onder de 11.

Extra DWK-kleding

Naast het T-shirt, poloshirt, korte broek en trainingspak zijn er nog diverse andere artikelen te bestellen in de DWK-lijn, al naar gelang de sporter dit wenst. Dit betreft onder andere een rugtas, een hoodie, badmuts of handdoek. Mocht er behoefte zijn aan andere kleding of aanvullende producten welke aansluit op het kledingpakket, neem dan contact op met kleding@dewaterkip.nl. Mogelijk is jouw vraag al eerder gesteld en zijn er reeds producten uitgezocht.

Tip voor iedereen die dit nog niet heeft gedaan: zet in een van de labels je naam óf een voor jou herkenbaar teken, zodat je altijd jouw eigen kleding kan herkennen.

2 thoughts on “Kledingbeheer

Geef een antwoord