post

Prestatiebeker voor Jennie Resink

Crazy Chicken Festival en Nieuwjaarsreceptie als jaaropening bij DWK

Het begint gelukkig weer een mooie traditie te worden, het Crazy Chicken Festival en de Nieuwjaarsreceptie. Dit jaar konden we dat weer combineren en gisteren werd er dan ook in het bad gestreden om de clubtitels en later op de avond was er ruimte voor gezellig bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje.

Ria ontvangt de prijzen uit handen van Marrit en Berend

De nieuwjaarsreceptie is ook gelijk dé gelegenheid waarbij het bestuur een aantal bijzondere prijzen uitreikt. Zo reiken we ‘gouden kipjes’ uit aan leden die onafgebroken 50 jaar lid zijn van de vereniging. Die eer was dit keer voor Ria Nijenhuis. Ria, van harte gefeliciteerd! Een zilveren kipje krijg je als je 25 jaar lid bent van de club en die onderscheiding ging naar Danielle Hols en Janet Zandsteeg; proficiat dames!

Jennie ontvangt de DWK prestatiebeker

Jaarlijks wordt ook de DWK prestatiebeker uitgereikt en de DWK waarderingsbeker. Jennie Resink ontving uit handen van Marrit Elzinga en Berend Slijkhuis namens het bestuur de DWK prestatiebeker, voor haar bronzen medaille bij de EK Masters afgelopen zomer. De waarderingsbeker staat komend jaar op de schouw bij Willy Schoenmaker. Willy is al een flink jaar actief als official, bereid verschillende wedstrijden voor en doet nog altijd mee aan wedstrijden. Beide dames gefeliciteerd met de prijzen!

Het Crazy Chicken Festival was een succes. Bijna 60 sporters uit alle leeftijdsgroepen en afdelingen deden mee en met een mix van 25 vrije slag, 100 wir-war wissel en de Martin Kaptein Familie-estafette was het weer een waar feest.

Check alle foto’s (met dank aan Daniëlle en Antoinette) op onze Facebook-pagina en op de livetiming pagina vind je alle uitslagen.