post

UPDATE Kleding Arena

Afgelopen week heeft de kledingcommissie alle tassen en kleding die binnen was uitgezocht en gesorteerd. Helaas is niet alles compleet. We missen kleine maatjes, grote maten en zo wie zo nog steeds de oranje t-shirts. Hier is wel goed nieuws over te vertellen, deze week zijn er meerdere dozen kleding bij Rijnders Sport afgeleverd. Zij gaan aankomende weken de binnen gekomen kleding bedrukken en voorzien van de nodige logo’s van DWK en sponsoren. De polo shirts zijn nog niet geleverd.

Wanneer krijgen de leden hun kleding en tassen?

Afgelopen week hebben we bij de afdeling Waterpolo het volgende uitgedeeld: De jackets voor de heren, de hoodies voor de dames en de tassen. Helaas missen we ook daar nog steeds enkele stukken van.

Afdeling zwemmen: Deze week worden de tassen die geleverd zijn uitgedeeld. Ik mis er nog 3, deze worden nageleverd. Heb je een tas, dan zit daar wel al kleding in. Compleet is dit nog zeker niet.

Eind november zal een heleboel wel binnen zijn en bedrukt. De kledingcommissie gaat dan alles weer sorteren op naam en hopelijk kunnen we dan de kleding per team gaan uitdelen.

De vragen die wij via de trainers krijgen over de maten:

Mijn kind is gegroeid en wat nu? Wij gaan hier met Rijnders over in gesprek. Voor nu delen we uit wat er in juli is besteld. Wetende dat tussen bestellen en leveren een half jaar zit. En zeker bij de jeugd, zal dit soms een maat schelen. Hier komt een passende oplossing voor.

Vanaf wanneer kan ik kleding passen en bestellen? Vanaf eind november zal er ook kleding in de winkel van Rijnders Sport hangen. Je kunt dan in de winkel passen en direct bestellen of kopen. Rijnders is op de hoogte van sponsors en bedrukkingen. Hier komt tzt een medeling over.

We hopen dat iedereen nog even geduld heeft. Arena doet haar best om te zorgen dat de kleding voor het eind van dit kalender jaar binnen is, zodat Rijnders alles kan uitleveren aan ons.