Van de voorzitter

Lintjesregen 2021

Maandagmorgen 26 april 2021 zijn Aartie Pater en Tineke van Bentum samen met zes andere inwoners van de gemeente Barneveld koninklijk onderscheiden vanwege hun bijzondere verdiensten voor de samenleving. Zij zijn benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Jan Luteijn reikte de lintjes uit.

We hebben als bestuur gemeend dat beide dames zich zo lang intensief hebben ingezet voor onder andere onze mooie vereniging, dat ze dit verdienen en hebben daarom de aanvraag ingediend medio 2020. Nogmaals dank dames voor de vele jaren trouwe inzet en van harte gefeliciteerd met jullie onderscheiding!

Gevolgen Corona maatregelen

Inmiddels is het gelukkig weer voor de meeste groepen mogelijk om te zwemmen in het Oosterbosbad. Het is wel koud, maar ik ben verrast door het aantal leden wat toch vol enthousiasme regelmatig het water induikt. Zwemles is ook weer opgestart en we hopen voor de vakantieperiode weer een aantal kinderen op te laten gaan voor hun felbegeerde zwemdiploma.

We hebben besloten om de contributies in de komende periode op het basistarief te houden, zodat we bepaalde kosten wel gewoon kunnen blijven betalen. Het kan zijn dat we dit in de komende maanden weer gaan verhogen, aangezien de meeste groepen weer aan het trainen zijn.

Walk of fame

We zijn met Optisport in overleg om achter de tribune een “walk of fame” te maken van de rijke historie van onze mooie vereniging. De oude bekerkasten voldoen niet meer en we willen een mooie wand creëren om bekers, maar ook belangrijke prestaties met trots te kunnen presenteren. Het ontwerp hiervoor is inmiddels in de maak.

Contributiehuis

Zoals eerder aangekondigd zijn we op advies van de KNZB bezig met een nieuw contributiehuis.
We hebben dit doorgerekend en denken dat aanpassing voor ons nu niet passend is. De opbouw van de contributies blijft dus vooralsnog zoals het is.

Namens het bestuur een sportieve groet!
Remco