Afzwemmen 9 SuperSpetters

Levi, Anniek, Ruben V, Thijs, Emilie, Ruben S, Noa, Ruben M en Sander

Vrijdag (14 oktober 2022) voor de herfstvakantie was het dan zover, 9 SuperSpetters mochten afzwemmen. Een aantal van hen zijn begonnen met 1 keer in de week tijdens de corona lokdowns. Uiteindelijk zwommen ze allemaal twee keer in de week. Eerst lekker warm in het instructiebad de zwemslagen eigen maken, om vervolgens naar het grote wedstrijdbad over te stappen. In het grote wedstrijdbad bouwden de kinderen steeds meer conditie op en zwommen ze steeds langere banen.

En dat hebben ze laten zien!! Opa’s, oma’s, nichtjes en neefjes zaten boven op de tribune en papa en mama mochten op de bank bij het raam plaats nemen. De kinderen lieten met trots zien wat ze allemaal geleerd hebben. Duiken van de kant, wrikken, helphouding, 6 meter onder water zwemmen.

Een echt feestje om te vieren! Wij wensen dan ook alle kinderen veel plezier met hun SuperSpetter zwemdiploma!

post

Swimkick, afsluiting blok Borstcrawl

Vrijdag 14 oktober jl. was de Readytorace, afsluiting van het blok Borstcrawl. De swimkick zwemmers hebben kunnen laten zien wat zij afgelopen weken hebben geleerd. De kinderen hebben enorme sprongen gemaakt. Er werd begonnen met voor de instroomgroep 25 m Borstcrawl op tijd zwemmen en voor de doorstroom en uitstroomgroep 50m op tijd. Daarna lieten zij zien welke vaardigheden zij hebben geleerd op de techniek van Borstcrawl zoals wrikken, koprol maken, etc. Wat is er goed gezwommen. De trainers zijn trots op alle zwemmers. 

Diploma zwemmen voor SuperSpetters

Daan, Felix, Eljah, Madelief, Liam en Levi

In aanloop naar het diploma zwemmen, hebben de kinderen tijdens de zwemlessen,150 meter achter elkaar gezwommen en alle vier de slagen op tijd gezwommen. De tijd komt op het diploma.

Afgelopen donderdag 6 oktober was het dan zover, deze 6 kanjers mochten afzwemmen en wat een feestje was het weer. In aanwezigheid van familie demonstreerden de kinderen de verschillende onderdelen en lieten zien dat zwemmen niet alleen voor de veiligheid is, maar ook dat het een leuke sport is.

De kinderen zijn gestart in een lange broek of rok over de knie, shirt met lange mouwen, (water)schoenen met een zool, zonder bril met een aantal survival onderdelen. Daarna zwommen de kinderen zonder bril door het gat en ze lieten zien welke zwemslagen ze beheersen en lieten ze truckjes zien. Tot slot hebben de kinderen planken tikkertje in het diepe gespeeld.

Gefeliciteerd met jullie SuperSpetters zwemdiploma; Daan, Felix, Eljah, Madelief, Liam en Levi!!

Algemene Ledenvergadering 2022

Beste leden,

Op donderdag 22 september 2022 houden we weer onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). U bent van harte uitgenodigd om deze bij te wonen. De ALV zal gehouden worden in de Rietkroeg en begint om 20:00. Inlopen is mogelijk vanaf 19:45.

Alle stukken ter voorbereiding op de ALV zijn hieronder te vinden. LET OP: Het financieel jaarverslag zal afwijken van wat u gewend bent. Dit komt door diverse bijzonderheden in de afgelopen seizoenen. Het financieel jaarverslag zal worden toegelicht tijdens de ALV zodat alle vragen die er eventueel over zijn zo goed mogelijk beantwoord worden.

Helaas ontkomen ook wij niet aan prijsstijgingen, mede door hogere energieprijzen, we zullen voor komend jaar de contributies weer gaan indexeren, dit zal wel aanzienlijk meer zijn dan de afgelopen jaren.

Hopelijk mogen we u 22 september ontvangen.

Met sportieve groet,

Namens het gehele bestuur.

post

Laatste Ready2Race Swimkickgroep

Op vrijdag 1 juli jl. was de laatste Readytorace van dit seizoen. De swimkick kinderen hebben laten zien welke vooruitgang zij hebben geboekt. Zij hebben afgelopen weken vooral gewerkt aan de techniek van rugcrawl. Hiermee is ook het einde van het zwemseizoen gekomen. Op vrijdag 8 juli aanstaande is er nog een activiteit en gaan we naar de kanovijver in Ermelo.

Met het einde van dit seizoen in zicht nemen wij afscheid van: Tijmen, Rosa, Thomas, Hugo en Sifra. Zij gaan een andere sport beoefenen. Lieva en Lizze gaan verhuizen en bij een andere vereniging zwemmen. Femke, Ilia en Roan gaan door met waterpolo. Manuel en Amber stromen door naar Aquafun. Dorean, Noor, Joëlla, Meike en Julia stromen door naar de minioren en Melanie gaat door naar de junioren.
Veel succes en plezier gewenst.

Hierbij bedank ik ook alle trainers en assistent trainers die afgelopen seizoen hebben geholpen en natuurlijk ook de vrijwilligers (ouders) die hebben geholpen bij activiteiten. Zonder jullie hulp kunnen we dit niet allemaal regelen.

Iedereen wens ik een hele fijne zomerperiode toe.

Iris van Aurich
Coordinator swimkick