DWK jeugd heeft afgelopen weekend veel gepoloëd

Afgelopen weekend zijn er verschillende wedstrijden gespeeld door de waterpolo jeugd van DWK. Op vrijdagavond heeft O9 een oefenwedstrijd in Wageningen gespeeld. Voor sommige pupillen was dit zelfs de eerste uitwedstrijd, dus het was extra spannend. Helaas is de wedstrijd tegen De Rijn verloren maar er is veel geleerd! Daarnaast is het natuurlijk altijd leuk om een wedstrijd te spelen! 

De zaterdag werd er een mooi toernooi georganiseerd door onze buren van Triton uit Putten, hier waren zowel O11 als O15 vertegenwoordigd! Het was natuurlijk prachtig weer en het toernooi vond plaats in het buitenbad. Het was wederom een erg leuke dag, naast dat er gewaterpoloëd kon worden waren er ook nog andere activiteiten georganiseerd. Bovendien zijn er mooie prestaties geleverd, zo is O11 derde geworden, een goed resultaat! 

Naast dat er gespeeld is door onze jeugdspelersis er ook een lid op een andere manier actief geweest bij het toernooi in Putten. Het was een spannende dag voor Diane Kas, zij heeft namelijk haar eerste toernooiwedstrijden gefloten als scheidsrechter in spé. Ook voor Diane was het dus een spannende middag. We kijken terug op een succesvol weekend vol waterpolo en nu op naar de zomer!  

 

Mike van 't Land neemt namens DWK een 5 meter

Goede coaching is het halve werk!

Gaat die hem tegen houden?! De spanning is van de gezichten af te lezen