Medailleregen voor minioren en junioren DWK

Zaterdag 9 december hebben 15 zwemmers van DWK de tweede wedstrijd gezwommen in het minioren-junioren circuit. Er zijn maar liefst 26 medailles gewonnen.

Bij de minioren was er goud voor: Ruben Baars (100 m schoolslag), Bas van Daatselaar (50 m vrije slag) en 2x goud voor Laura Volkers (50 m vrije slag en 200 m wisselslag). Een zilveren medaille voor: Sven Potappel (100 m schoolslag) en Maud ten Broek (50 m vrije slag) en Elin Baars ging met een bronzen medaille naar huis (100 m schoolslag). Myrthe Rijpma heeft een mooi persoonlijk record neergezet op de 50 m vrije slag.

Bij de junioren zijn ook veel medailles gewonnen: Rick de Kreek won maar liefst vier gouden medailles, Dave Stitselaar won ook vier medailles (2x goud, 1x zilver en 1x brons), ook voor Teun van Essen vier medailles (1x goud, 1x zilver en 2x brons), Bjorn Hueting won er drie (2x zilver en 1x brons), Jade Hazeleger ging met 2 gouden medailles naar huis, Dirk-Johan Wyma won 1x goud en Yanou Vaessen 1 bronzen medaille. De grootste verbetering van deze wedstrijd was voor Meia Stam op de 50 m vlinderslag.

Aan het eind van de wedstrijd stond er een jongens estafette op het programma, Dave, Teun, Dirk-Johan en Rick zwommen de 4x 50 m wisselslag zo hard als ze konden en dat werd beloond met een gouden medaille!

Dankzij de inzet van de coaches Anoeska en Carli en niet te vergeten de officials mevr. Volkers en mevr. Broekgaarden was het voor iedereen een geslaagde en leuke wedstrijd.