Diverse persoonlijke records verbroken door DWK-minioren in Wageningen

Afgelopen zaterdag hebben 10 minioren van zwemvereniging DWK deelgenomen aan een meerkamp in zwembad de Bongerd te Wageningen.

Lili Oosting, Linsey Daamen en Nordin Vermeer zwommen de 50 meter vrije slag en de 50 meter schoolslag, waarbij Lili Oosting op beide afstand een 2e plaats wist te behalen. Linsey deed voor het eerst mee aan de 50 meter vrije slag en zwom een verdienstelijke tijd van 55,81. Nordin Vermeer zwom een prachtig persoonlijk record op de 50 meter vrij met een tijd van 56.73.

Lieke van den Berg, Jinthe van Ginkel, Anna Spelt, Laura Volkers, Maud ten Broek, Casper van Kroesveld en Quinn Frunt kwamen uit op de 50 meter schoolslag en de 100 meter rugslag, Lieke van de Berg werd 1e op de 50 meter schoolslag en Quinn Frunt en Maud ten Broek eindigden op deze afstand op een 2e plaats. Bij de 100 meter rugslag eindigde Laura Volkers als 1e. Anne Spelt debuteerde op deze beide afstanden.

Tijdens deze wedstrijd werden er maar liefst 11 persoonlijke records gezwommen. En winnaars van elke serie gingen naar huis met een prachtige gouden kerstbal.