DWK startweekend (update)

Het weekend van 24 en 25 augustus (vrijdag/zaterdag) staat in het teken van het DWK startweekend! Om het nieuwe seizoen op gezellige, sportieve en spannende manier te starten organiseren we dit weekend een Nachtmarathon! Heb ji een team van 8-10 sporters, geboren 2006 of ouder, meld je dan aan voor het DWK startweekend! Ook voor kids geboren 2007 en jonger is het mogelijk om deel te nemen.

Programma

Wanneer? Wat?
Vrijdag  
17.00 u. Ontvangst Veluwehal; voor iedereen! deelnemers Nachtmarathon maar ook sporters die het kledingpakket hebben besteld
18.00 u. Start Minimarathon. Kids 2007 en jonger zwemmen in teams van 4 zo veel mogelijk baantjes in 2 uur tijd. Je mag als team zelf bepalen of je dat in estafettevorm doet (50 meters), of dat je bijvoorbeeld 10 minuutjes zwemt. Bepaal dit met je begeleider!
20.00 u. Start Marathon. Teams met sporters geboren 2006 en ouder nemen het over van de jonkies en zwemmen de hele nacht door. Ook zij kunnen zelf bepalen of ze in estafettevorm of individueel (in tijdsblokken) zwemmen.
  Een team van de Minimarathon wordt altijd gekoppeld aan een team van de Marathon. Dit doet de organisatie zelf.
Zaterdag  
08.00 u. Einde Nachtmarathon. Wij zorgen na afloop voor iets te eten!
   
  De ochtend houden we verder vrij; iedereen zal even de ogen dicht willen doen :-)
   
14.30 u. Ontvangst kids 2007 en jonger bij de parkeerplaats tussen het Oosterbosbad en de Oosterboshal.
15.00 u. Spelprogramma (2007 en jonger)
17.00 u. Ontvangst Oosterbosbad voor alle sporters en vrijwilligers van de club! Ook bestuurs- en commissieleden, officials en scheidsrechters! We maken teamfoto's en aansluitend is het barbecue voor alle aanwezigen.
  De kids geboren 2007 en jonger mogen na 19.00 u. opgehaald worden

Aanmelden

Aanmelden kan via de e-mail naar tot en met uiterlijk maandag 20 augustus. De kosten bedragen € 15,- (geboren 2007 en jonger) of € 20,- (geboren 2006 en ouder) voor het gehele weekend. Voor de kosten krijg je een tikkie (betaalverzoek) doorgestuurd.

Je kunt je individueel aanmelden (dan delen wij je in), maar je kunt ook gelijk een heel team opgeven voor de Marathon! Kinderen 2007 en jonger doen dat met een team van 4, ben je geboren in 2006 of ouder, dan verzamel je een team van 8 tot 10 sporters. Als je een team opgeeft, dan willen we graag ook de naam van jullie teamcoach weten.

Voor het spelprogramma van zaterdagmiddag hoef je je niet apart op te geven. Als je je opgeeft, doe je dat direct voor beide activiteiten; de Minimarathon op vrijdag én het spelprogramma op zaterdag.

Bestuurs- en commissieleden, trainers, officials en scheidsrechters hoeven zich niet aan te melden. Zij krijgen een aparte uitnodiging toegestuurd. Tenzij je natuurlijk deelneemt aan de Marathon! We nodigen jullie wel van harte uit, DWK maakt van de gelegenheid gebruik om hier ook haar vrijwilligers extra in het zonnetje te zetten.

Praktische info

Download hieronder de laatste informatie voor aanstaande vrijdag! Hierin staan ook de verschillende teams. We wensen iedereen veel plezier en succes!

BijlageGrootte
laatste info.pdf195.98 KB