DWK Masters goed op dreef in Kampen

Afgelopen zaterdag ging DWK met 5 zwemmers (Martijn de Jong, Jennie Resink, Iris van Aurich, Greta Wyma, Hettie Schakel) en 1 official (Gonnie Broekgaarden) naar Kampen voor de eerste wedstrijd van dit seizoen in het Zuiderzee Masters Circuit.

Martijn zwom de sterren van de hemel door zijn persoonlijk record op de 200 m vrije slag met 11 seconden te verbeteren naar 2:30.66. Op de 50 m vrije slag zwom hij ook een persoonlijk record en eindigde onder de magische 30 seconden grens! Ook op de 100 m wisselslag pakte hij nog een persoonlijk record mee.

Jennie kwam voor 1 afstand naar Kampen en was tevreden met haar tijd die haar een tweede plaats opleverde, ondanks de jetlag waar ze nog last van had.

Iris was goed op dreef op de 200 m vrije slag (persoonlijk record), 200 m rugslag (persoonlijk record) en de 25 m schoolslag.

Greta zwom hetzelfde programma als Iris en zwom net iets boven haar inschrijftijden. Wel was ze erg tevreden met haar tweede plek op de 200 m vrije slag en 25 m schoolslag en haar vierde plaats op de 200 m rugslag.

Hettie zwom de 50 m vrije slag, 25 m schoolslag en 100 m wisselslag en was tevreden met haar tijden zo aan het begin van het seizoen.