Talentprogramma DWK

Tot en met seizoen 2017-2018 heeft DWK samen met nog 13 andere Nederlandse zwemclubs het Talentcentrum keurmerk van de KNZB gevoert Jammer genoeg is de KNZB gestopt met deze vorm van talentontwikkeling. DWK wil echter een belangrijke rol blijven spelen in de talentontwikkeling en ondersteunt regionale zwemmers nog steeds op dezelfde manier.
 
Sporters die de ambitie hebben om het meeste uit hun zwemmen te halen, worden aangemoedigd om eens te komen kijken of zelfs mee te trainen bij de wedstrijdselectie. Ben je in het bezit van een limiet voor de NJJK? Dan kunnen wij wellicht iets extra's betekenen in je trainingsprogramma!Denk bijvoorbeeld aan extra trainingen, maar ook programma's gericht op ondersteuning in voeding, mentale vaardigheden of medische begeleiding. DWK heeft hiervoor een samenwerking met Topsport Gelderland!
 
Trainers kunnen wij ook ondersteuning bieden! DWK heeft een aantal zeer goede trainers in huis die regelmatig bijscholingen geven. Of wil je gewoon een keertje een training meelopen? Geen probleem!
 
Wil je meer weten of wat wij misschien voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!
 
 
coordinator Talentprogramma DWK