post

Een succesvolle masterswedstrijd in Amersfoort

Afgelopen zondag werd er gezwommen in de Amerena in het kader van het Zuiderzee Masters Circuit. De wedstrijd begon met de 50 vrij. Willy, Jennie, Greta en Lars trapten de wedstrijd af. Lars zwom een mooie 2e plaats op deze 50 vrij. Hij tikte met zoveel kracht aan, dat hij er een gekneusde hand aan over hield.

Marjo Huisman deed na bijna 20 jaar weer mee met een zwemwedstrijd. Na lang wachten mocht ze eindelijk in programma 8 starten op de 50 school en zette een mooie tijd van 42.82 neer. Greta heeft goed gezwommen en was blij met de 100 vrij en de 100 vrij in de estafette Allebei onder de 1.40.

Jennie geeft aan heerlijk te hebben gezwommen. Zij is heel tevreden met haar tijd op de 100 vrij 1.25.92. Willy heeft de zware 200 wissel volbracht met een mooie tijd. Ook Iris zwom deze afstand en finishte met een tijd van 3.02.64, iets boven haar pr. Femke Huisman was mee als official. Dit was haar eerste wedstrijd nadat zij haar official examen heeft behaald. Wij zijn iedere keer heel blij met officials die meegaan naar onze masterswedstrijden.

Als afsluiter zwommen Marjo, Greta, Jennie en Iris de 4×100 vrij, waarbij zij onder de inschrijftijd zwommen.