Gezellige en sportieve Masters Club Meet in Amersfoort

Zondag 14 november werd na twee jaar weer een Nederlandse Masters Club meet georganiseerd in het mooie Zwembad Amarena in Amersfoort.  20 verenigingen vanuit het hele land namen deel aan deze Club Meet. Ook DWK deed met een team, bestaande uit twee heren en zes dames mee. Ondanks dat er het afgelopen jaar niet veel wedstrijden zijn geweest, bleek bij het hele team de wedstrijd spirit niet verdwenen en zeker volop aanwezig!

Er werden zelfs persoonlijke records gezwommen door: Lars Jacobs (200 m wissel en 100 vlinder) en Ingrid Kaptein (50 vlinder en 50 vrij). De overige teamleden: Greta Wyma, Jennie Resink, Willy Schoenmaker, Iris van Aurich, Michel en Ellen van Wingerden hebben ook goed gezwommen. De meesten onder de inschrijftijden. Het eerste deel en tweede deel van de wedstrijd werd afgesloten met een estafette. Altijd spannend!

Kortom het was een succesvolle Masters Club Meet voor het masters-zwemteam van DWK. Een uiteindelijke 14de plaats, was een prima resultaat. Official Mieke Jacobs die namens DWK fungeerde, bedankt! De wedstrijd werd afgesloten door een heerlijk pasta buffet en, ondanks alle te volgen Coronaregels,  een gezellig samenzijn.