post

Gonnie Broekgaarden Lid van Verdienste

Ze heeft aan het begin van het zwemseizoen te kennen gegeven te willen stoppen als official. Na 32 jaar vrijwilligerswerk binnen DWK vind Gonnie Broekgaarden het goed zo. Als trainster bij de “Speedo’s”, als official, ze heeft veel betekend voor de club. Binnengekomen als vrijwilliger door het zwemmen van de kinderen, zoals bijna iedereen begint binnen een vereniging. Toen de kids wat ouder werden vond Gonnie het officialschap nog zo leuk dat ze dat nog is blijven doen tot en met vorig seizoen.

,,Alle ontwikkelingen heb ik gezien, van stencilen en handgeschreven startkaarten tot en met de jury app die we vorig jaar uitgetest hebben’’, aldus Gonnie gisteravond in gesprek met Martijn de Jong en Jeroen Dellebeke. Namens de zwemcommissie waren zij op bezoek om haar namens de club in het zonnetje te zetten. Naast een flinke bos bloemen heeft het bestuur Gonnie ook benoemd tot Lid van Verdienste, en die oorkonde prijkt inmiddels aan de muur naast die van haar man, Gerrit.

,,We danken Gonnie voor haar jarenlange inzet voor de vereniging en we hopen dat we haar nog eens treffen in het zwembad’’, zegt Jeroen Dellebeke.

Op de foto Martijn de Jong en Gonnie Broekgaarden