post

Korte maar gezellige Masterswedstrijden in Rhenen

Een zevental zwemmers gingen afgelopen zaterdag naar Rhenen om de tweede wedstrijd van het Midden Nederland masters circuit te zwemmen. De sfeer was erg gemoedelijk en het was een wedstrijd met (helaas) weinig deelnemers, waardoor we na een ruim uur klaar waren.

Greta Wyma en Lars Jacobsen beten de spits af met 100 m rugslag. De kant was erg glad, waardoor starten lastig was. Desondanks zwom Greta naar een 50+ persoonlijk record. Lars zwom net iets boven zijn persoonlijke record. Daarnaast zwommen Lars en Greta nog de 50 m vrije slag en 25 m vlinderslag.

Marjo Huisman en Iris van Aurich waren aan elkaar gewaagd op de 25 m schoolslag. Marjo zwom ook de 100 m schoolslag. Het was pas weer de tweede wedstrijd voor Marjo na jarenlang niet meer gezwommen te hebben en ze merkte dat het toch wel weer erg wennen is om te racen. Martine Koumassa zwom ook haar tweede wedstrijd en ging van start op de 25 m schoolslag en 50 m vrije slag. Ze had zelf ingeschat 55 seconden over de 50 m vrije slag en verbaasde zichzelf met een 42.85s. Jennie Resink zwom de voor haar heel spannende 200 m wisselslag in een clubrecord 60+. Martijn de Jong zwom de 100 m schoolslag en 200 m wisselslag.

Daarnaast willen we Adriaan Rijpma van harte bedanken voor het fungeren als official. Extra speciaal was de dubbelrol van Greta en Jennie, die naast het zwemmen ook een taak als official op zich namen.