post

Zwemseizoen 21-22 zit er op!

Afgelopen week waren de laatste trainingen en de zomervakantie ‘midden’ is inmiddels begonnen. “It’s a wrap” zeggen ze dan. Wederom een bewogen zwemseizoen met een wat langer kerstreces. Gelukkig konden bijna alle activiteiten en wedstrijden dit seizoen doorgaan!

Een paar highlights van dit seizoen. Natuurlijk het Kampioenschap van DWK-2 in de Nationale Zwemcompetitie, C-klasse Regio Oost. Een mooie opsteker en de ploeg gaat het ongetwijfeld goed doen in de B-klasse komend jaar.

De vracht aan medailles bij de Regio Minioren Finales en de verschillende Kampioenschappen. van Regio tot en met de Masters. Wat is er ongelofelijk goed gescoord bij de misschien wel de belangrijkste wedstrijden van het jaar! De prima 8e plek in de Eerste Divisie van DWK-1. De bronzen plak op de 400 wissel bij de NK korte baan. Een fantastische trainingsweek in Calella! En misschien wel bij de allerleukste wedstrijd van het jaar, de Nationale Arena Club Meet een 8e plek voor onze minioren! Enkele masters gaan nog naar de EK in Rome, eind augustus. Heerlijk vooruitzicht.

Tijd om te rusten, tijd om vakantie te vieren. De trainingen hervatten weer vanaf 8 augustus in het buitenbad, vanaf 22 augustus starten we weer in het binnenbad. De opstartschema’s komen snel op de site. Zet ook Startkamp in je agenda, 19-21 augustus! Die info volgt ook deze week.

Mede namens de zwemcommissie en trainersgroep,

Jeroen